Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Meeting with a sparkling end

Champagne på champagneslottet!

Möte med helpension och ett bubblande avslut

Vad är mer rätt än att avsluta mötesdagen på Stockholms champagneslott med en skål i just champagne? Hos oss möts ni i någon av våra tidlösa och moderna möteslokaler eller i en helt egen konferensvåning. Under för- och eftermiddag väntar en ljuv fikabuffé i Kristinarummet och lunch och middag serveras i någon av slottets matsalar. Leverera en god nyhet vid dagens slut, fira ert resultat eller skåla in middagen. När ni avslutar mötesdagen serverar vi er varsitt glas väl kyld champagne.

Innehåll

Förmiddagsfika

Serverad lunch

Eftermiddagsfika

Ett glas champagne

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Yoga, champagneprovning eller gör ett uppdrag på slottet? Sätt en guldkant på mötesupplevelsen med någon av våra aktiviteter.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Meeting with a sparkling end

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Sommarfest med konferens

Dags att boka in sommarfesten? Samlas över ett glas rosé i parken eller på terrassen, spela kubb, boule eller varför inte boka in en aktivitet? Vi erbjuder allt ifrån pubspel, gardenparty och teamaktiviteter som uppdraget till ribbåt, helikopterturer eller musikfrågesport. Eller varför inte boka en rosé- eller champagneprovning? Fortsätt kvällen med en härlig sommarmiddag. Sov över och njut av en härlig frukostbuffé innan dagens möte börjar.

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

slott i vintern

Hur startar ni 2023?

A fresh start! Snart är vi där. Med tolv nya månader framför oss, blanka blad att fylla och nyårslöften som fortfarande håller. Passa på att ta hand om teamet och möjligheterna som bara ett nytt år bjuder på.

Besök vår mötesbank och bli inspirerad bland 42 färgsprakande mötespaket. Kanske du hittar det perfekta sättet för er att starta 2023 på?

JUST NU! Konferenser med helpension från 2145 kr/person under januari-mars 2023.

Läs mer här om våra mötespaket >