Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Meeting with a sparkling end

Champagne på champagneslottet!

Möte med helpension och ett bubblande avslut

Vad är mer rätt än att avsluta mötesdagen på Stockholms champagneslott med en skål i just champagne? Hos oss möts ni i någon av våra tidlösa och moderna möteslokaler eller i en helt egen konferensvåning. Under för- och eftermiddag väntar en ljuv fikabuffé i Kristinarummet och lunch och middag serveras i någon av slottets matsalar. Leverera en god nyhet vid dagens slut, fira ert resultat eller skåla in middagen. När ni avslutar mötesdagen serverar vi er varsitt glas väl kyld champagne.

Innehåll

Förmiddagsfika

Serverad lunch

Eftermiddagsfika

Ett glas champagne

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Yoga, champagneprovning eller gör ett uppdrag på slottet? Sätt en guldkant på mötesupplevelsen med någon av våra aktiviteter.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Meeting with a sparkling end

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

Möte med vinprovning

Ett komplett mötespaket och en kväll då ni utforskar smaker, nya kunskaper och atmosfären i den vackra vinkällaren. Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att ert möte ska löpa på så smidigt som möjligt. Till kvällen väntar en trerättersmiddag i restaurangen samt den efterföljande vinprovningen. Tillsammans med en sommelier provar ni er igenom fyra olika röda viner och ni lär er mer om doft, druvor och distrikt på ett underhållande och lättförståeligt sätt.

FOKUS PÅ 2024

Boka årets första möten eller kickoff redan nu och få full fokus på 2024 efter nyår! Bokar du före den 2:a december erbjuder vi 15% rabatt på helpension och konferenslokal för perioden jan-mars 2024, använd kod: RESTART (Gäller nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudande)

Se vårt utbud av konferenserbjudanden och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >