Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Spakonferens med massage

Unna er behandlingar och tid att koppla av

Möte med entré till Nordic SPA och massagebehandling

För den lilla gruppen upp till 6 personer
En trappa ner i spat ligger våra behandlingsrum. Här kan du och dina kollegor njuta av en skön klassisk massage. De som väntar på sin tur tar ett dopp i den varma utomhuspoolen eller vilar en stund i loungen framför eldstaden. Ett mysigt och avkopplande sätt att börja eller avsluta en konferensdag.

För den större gruppen
Ta med kollegorna ner till vår sjöbastu, njut av värmen, yta ett kallt dopp i Mälaren. Tillsammans med vår spaterapeut utför ni sedan en skrubb eller ritual tillsammans. I vår bastu ryms cirka 20 personer, är ni ännu fler kan ni dela upp er i flera grupper. Intill sjöbastun finns två badtunnor som kan bokas till för 1500 kr/timme ex moms.

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Entré till Nordic SPA

Klassisk massage eller sparitual

Tillgång till gym (med löpband, crosstrainers, motionscyklar m.m.)

Bra att veta

Även bokningsbart som dagkonferens.

Nordic SPA är Skytteholms nyaste upplevelse med utomhuspool, relax, badtunnor och sjöbastu.

På Nordic SPA finns tre behandlingsrum vilket innebär att max tre personer kan få massage samtidigt.

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet.

Massage är bokningsbart för grupper upp till 6 personer. För större grupper kan vi erbjuda ritualer där deltagarna själva gör en ritual tillsammans med spaterapeut i vår sjöbastu.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Spakonferens med massage

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Möte med bastu och badtunna

Bara ett stenkast från Nordic SPA ligger Bastupaviljongen. Här finns en stor vedeldad bastu med panoramafönster ut mot vattnet, och en badstege för den som vill ta ett dopp i Mälaren, året om. Bastupaviljongens relax och bastu är öppen och kostnadsfri för alla våra gäster måndag–lördag.

Spakonferens

På Nordic SPA är det kontrasterna i det nordiska klimatet som spelar huvudrollen. Vinterns bitande kyla och värmen från en sprakande eld. Sommarens ljumma och ljusa kvällar och Mälarens svalkande vatten. Kontraster vi nordbor känner oss hemma i, eller kanske vill visa för utländska kollegor? Koppla av tillsammans med ett besök på Nordic SPA, ta ett dopp i utomhuspoolen och få tid att prata i en rofylld miljö innan mötet börjar.

Konferens med action

På Skytteholm finns stora och små lokaler för alla typer av möten. Men den här konferensen består inte bara av mötesrum, härligt fika och goda måltider. Nej, den här konferensen bjuder också på mycket action. Actionkonferens tar er med på helikoptertur, segwayrace och laserlerduveskytte. Däremellan kan ni testa svingen på MGKs intilliggande korthålsbana och tävla i en omgång kubb, krocket eller boule. Finns energi kvar? Då är det perfekt att utmana varandra i en padel- eller fotbollsmatch nere vid vattnet. Efter all action och tävlan är vår varmaste rekommendation ett avslappnande bastubad i Bastupaviljongen och ett svalkande dopp i Mälaren. Välkommen att uppleva en konferens utöver det vanliga.

Sommarfest på ett slott
eller i pool, park, padelbana, spa…

Spana in våra 11 unika destinationer och boka det som passar dig och dina kollegor bäst!

Läs mer om våra konferenserbjudanden >

Söker du en spa-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >