Visa orginalspråket

Rosersbergs Slottshotell – plats för möten och affärer med stil

Har ni behov av avskilda möten i representativ miljö, närhet till Arlanda och med Kunglig glans? Lär känna Rosersbergs Slottshotell. Här välkomnas gäster från när och fjärran till en unik miljö med stil, finess och avskildhet. Rosersberg erbjuder konferens- och möteslokaler för företag med möten som kräver det lilla extra. 

Vi vågar påstå att Rosersbergs Slottshotell är en upplevelse utöver det vanliga. Här skapar du ditt arrangemang på ett av Sveriges Kungliga Slott. Rosersbergs Slottshotell är det enda Kungliga slottet där ni som företag kan arrangera konferenser eller fester.

Långväga gäster eller resväg? Det är enkelt att ta sig till Rosersberg. På endast 10 minuter tar ni er från Arlanda flygplats och på 35 minuter från Stockholm City når ni Rosersbergs Slottshotell. Slottet är ett ypperligt val för er som har utländska gäster. Att visa upp en bit av Sverige och vår historia genom tid på Rosersberg brukar vara omåttligt populärt och minnesvärt.

Miljön runt Rosersbergs Slottshotell är oerhört vacker och fridfull. I lantliga omgivningar med vacker slottspark invid Mälarens glimmande vatten mår man bra och vacker miljö väcker kreativiteten men ger även möjlighet återhämtning.

Övernattning i samband med konferens, fest eller bröllop? Inga problem, i slottsflyglarna sover du som en prins och drömmer om historiens vingslag i Karl XIV Johan och hans hustru Desiderias forna lustslott och sommarresidens.

Läs mer om Rosersbergs Slottshotell platsen för samtal, möten och affärer med stil!

Planerar du en julkonferens?

Boka er konferens med julkänsla på våra 10 destinationer i och runt Stockholm.